jordgubbar med grädde

 
Idag när jag slutade jobbet så insåg jag att jag har hela 5 dagar på mig att göra vad tusan jag vill! Känner mig peppad på att åka från staden, men måste samtidigt spara pengar eftersom resan nu är betald. CAN'T WAIT
Firar in ledigheten med vin i goda vänners sällskap för att sedan styra cyklarna vidare mot någon hemmafest. Inte igår man var på en sådan! Imorgon väntas utgång och jag är peppad till 1000
Ha en bra kväll fölket! 

4 veckor kvar


Brobergs

Skulle aldrig ha gett mig ut på den där förbannade löpturen... Hostan är värre, halsen värker som ett as och näsan är täppt. Ska dra mig iväg till jobbet nu för att avklara dag 4 av 9 arbetsdagar i rad. Pengarna rullar in så jag klagar inte. Dessutom har jag en solresa i sikte i mitten på augusti. WEHOO! 
 
finaste arbetsvännerna ♥
 
 

jävla peacesjuka....

Två veckor har gått sedan peace and love men den där jävla hostan sitter kvar så fort jag anstränger mig! Har inte kunnat träna på två veckor nu och det retar mig något så kopiöst. Nu är jag less och ska därför imorgon trotsa den förbannade hostan genom att ge mig ut på en löptur innan jobbet! Kommer dö, så tack för mig. 
 
 
låt mig få svettas till denna utsikt och låt mig få köra mördarintervaller upför berget. SNÄLLA

Fiskekväll i Sörmjöle

 
Kände inte riktigt för festligheter igår så det fick bli en tur ut till stugan i Sörmjöle med Lovisa. Vi köpte med oss lite godis och sedan åkte vi ut med båten med far min. Tyvärr blev det inte mer än en liten miniabborre men nästa gång då jävlar ska vi kamma hem storfångsten! 
 
 

off to work

Sticker iväg till jobbet nu för att avverka ett pass på 6 timmar. Ikväll väntas mest troligt festligheter! wehoo

.

Börjar sakta men säkert återgå till det normala efter Peace & Love.
Har avklarat två arbetsdagar på älskade Brobergs och och nu återstår bara 4, varav 2 är med Emma(!!!), och sen har jag ledigt i två dagar.
Ikväll väntas middag hemma hos mig så nu ska jag hoppa in i duschen.
standard på smultronstället

NERO

 
 
Helt jävla magiskt.

HEMMA!

Kan bara säga att jag har haft en sjukt jävla bra vecka nere i Borlänge!
- Underbara vänner
- Underbara grannar
- Nästan perfekt väder för festival
- Grym musik
- Fick ÄNTLIGEN träffa min älskade Sara 
osvosv.

Har tagit en timmes dusch och börjar snart återfå min renhet. Det enda som behövs nu är min röst och en jävla massa timmars sömn.

TACK SOM FAN FÖR DENNA VECKA!!


RSS 2.0