igår och imorse hemma hos lovisa


debut på olles ikväll!!

förra valborg
Idag är det valborg, vilket innebär grillmiddag och alkohol för i princip varenda kotte. För mig innebär valborg detta år joggingskor och jobb på O´learys hela natten lång. Börjar klockan 19 och slutar klockan 03 cirkus. Blir debut på nya jobbet och jag är sjukt taggad!
Ha en toppenkväll och ta det lugnt med alkoholen kära vänner!

mallorca om 2 veckor!

Har precis bokat en utlandsresa med mormor och syster så om endast två veckor bär det av!!!
Jag är obeskrivligt taggad och sjukt motiverad till att göra klart skolarbeten.
Därför säger jag tack och bock för mig för ikväll och tar tag i försenade inlämningar så jag snart kan beta av resten.
TJARÅÅ!

för lindex

Har precis lockat färdigt håret och slängt på mig lite smink så nu är jag redo att dra mig bort mot strömpilen.
Modevisning ute i regnet(?) väntas idag och jag är sjukt taggad!
Ses vi där?

tema - sommarromantik


Har precis landat i sängen efter en fullspäckad dag!
Skola, utprövning av utvalda kläder till modevisningen(kläderna ovan) som är på torsdag klockan 18.00 på strömpilen. Där fick du anonyma frågare svar på din fråga. Efter det så åkte jag och Julia till holmsund och bunkrade upp med kläder inför UIK-matchen med laget.
Ska slänga på en film nu och sen soooova.
G-O-D-N-A-T-T

livet som fotbollsspelare

Har precis avklarat en helg fylld av cupspelande. Min kropp är på riktigt DÖD, men nu har jag fått mig en rejäl genomkörare och OJ så bra det känns! Imorgon är det dags för skola igen och därefter ska jag testa kläder till en modevisning som jag + några tjejer i laget ska gå för Lindex. Morgondagens träning är inställd och istället väntas tittning på UIKs match med laget.
Kan tillägga att jag även varit med om den värsta smärta nånsin typ! Drabbades av kramp i båda vaderna efter andra matchen så när den var slut skulle jag få en "skön massage" tänkte jag. Istället får jag den värsta massagen jag någonsin varit med om!! Hon tryckte så mycket på alla knutar jag har i mina vader att jag tillslut inte kunde stå emot tårarna. FY SATAN ALLTSÅ!!!!! Är helt blå och öm nu efter att hon varit där och tryckt och det värsta är att jag måste få mig en sådan massage några gånger till för att mina vader ska bli normala. FUCKFUCK

påsklov

Njuter för fullt av påsklov samtidigt som jag betar av några timma på Brobergs, PERFEKT kombination!
Idag är faktiskt sista jobbdagen på hela lovet vilket känns otroligt skönt, men lite småtråkigt.
På tisdag hoppar jag, cissi, mille, elias och mattias in i saaben och rullar iväg mot skellefteå för att heja fram bästa laget, SJUKT TAGGAD!!!
Annars väntar mördarvecka med laget, så träning varje dag är vad vi har framför oss och oj vad behövligt det är för mig just nu.
Ne nu ska jag dra mig upp ur sängen och göra mig klar för jobbet.
Kika gärna in och säg hej på brobergs idag :):)






-


söndag

Känns oerhört skönt att jag tagit det lugnt i helgen och inte behövt vakna upp halvbakis någon morgon. Fredagskvällen spenderades ju i Skellefteå på västra stå. Stämningen på den fullsatta arenan var grym och likaså matchen. Blev vinst för skellefteå med 5-1. WEHOOO!
Igår jobbade jag på dagen och jag, anna, sofia och julia styrde upp brobergs på bästa tänkbara sätt. S-K-Ö-N-T! På kvällen mötte jag upp Lisa och Nikko på bion för att se Hungerspelen. Sjukt bra film, och som vanligt så kunde jag inte hålla tårarna inne...
Idag är det snöhelvete ute så jag ska spendera dagen i sängen med mina 2 rättskunskapsinlämningar...
Ha en bra dag!
bild från när jag och lovisa var uppe för att se skellefteå - växjö

blandat

Tumblr_m1rpg2lcnt1r2qmmro1_500_large

RSS 2.0