roligaste jag sett någonsin!


This stage is my pedestal, I'm unstoppable, incredible

mannen.myten.legenden.
finns fan inget bättre för mina öron. jag är kär.

.

jag.vill.tillbaka.NU

4-0

En vinst och ett trasigt lår rikare blev jag igår. Fan vad skönt att äntligen få spela så bra som vi kan och få utdelning för all träning!! Resultatet blev 4-0 till oss men vi hade helt klart kunnat vinna med minst 6-0, så bra var vi igår.
Nu ska jag skriva klart sista arbetet för tvåan och sen njuta som fan! I helgen väntas endast ett jobbpass så jag ska passa på att njuta av lite ledig tid då. WEHOO

gameday

Ska alldeles strax hoppa in i bilen och hämta upp några teammates för ikväll väntas det äntligen hemmamatch ute i holmsund! IFK Umeå står för motståndet och ojojoj vad det ska smälla ikväll. Taggad till 1000!!
lycka! dock nu återigen i svartgult

dream apartment

Badrumsinredning från Boform, dusch med Cubo Doccia, LED-belysning som skapar en effektfull känsla
Dressingroom
Plattsbyggd trappa...
Plats för stora sällskap
Bubbelpool

sol

Har idag framfört ett mitt tal på svenskan och därefter hängt ute i baggböle med bruden ovan. matteplugg stod på planeringen men inte ett tal blev räknat... sak samma, jag hade trevligt ändå! haha.

I'm mad, I'm sad

Två prov avklarade och 1 skitmatch är vad jag har presterat idag...
Förhoppningsvis klarar jag vg på proven (speciellt på det ena) annars blir jag less,less,less!
Ska skriva klart mitt tal nu, som förövrigt ska framföras imorgon, som handlar om världens tråkigaste grej och som är världssämst skrivet men jag orkar inte. Noll motivation och noll inspiration
take me back to the paradise city where the grass is green and the boys are pretty.

fuck school


Min kropp och mitt huvud har svårt att ställa om till "school-mode" efter skönaste resan någonsin vilket är oerhört irriterande eftersom jag imorgon har kursprov i spanska.... Att jag igår hann avverka cirkus 12 timmars jobb på 1 dag gör saken inte bättre. Men pengarna rullar in och skolan är snart avklarad för i år. Nu är det bara att hoppas på ett VG på spanskan så är jag nöjdnöjdnöjd.
Buenas noches!

****

dinner at the beach

Cala Mesquida


adiós!


paradise

bilderna kanske ljuger om hur brun jag är, men de ljuger verkligen inte om hur underbart det är här borta. De räcker snarare inte till, man måste helt enkelt uppleva det här stället!

umeå vs mallorca

jag klagar då fan inte!

<3

Jag erkänner, jag är beroende. Börjar på riktigt gråta om jag inte får mina älskade, ljusa, underbara, perfekta pollys! Detta är inte bra, men jag kan verkligen inte hjälpa det. haha. Köp dem inte för ni kommer bli fast!!

RSS 2.0