opsie



HEJ DÄR. Lyckades dra på mig en urinvägsinfektion i helgen så nu går jag på antibiotika. Har dock mig själv att skylla! Fick världens chock idag då jag insåg att min läkare var ung och snygg, hehe oj. Nu ska jag göra lite nytta sen sååfta i sängen och njuta av att vi inte har någon läxa! /JODEISON



Kommentarer
Postat av: #Doktors

Diagnos;



"Det ska finnas mer än hundra miljoner (10^8) bakterier per liter urin. Hur kraftig urinvägsinfektionen är beror på antalet bakterier, hur svårbekämpade de är samt på immunförsvarets funktion."



Tips & Trix för att undvika UVI;



"I förebyggande syfte rekommenderas att kvinnor tömmer blåsan efter sexuellt umgänge och att man vid eventuellt analt samlag inte tillåter tarminnehåll att komma i kontakt med det urogenitala området."



Vad kan man göra för att på skynda läkningsprocessen ?



"Har man fått symptom på en urinvägsinfektion är det bra att dricka rikligt med vätska och att regelbundet besöka toalett för att undvika stillastående urin där bakterier kan växa till"



#Doktors

2011-03-22 @ 16:45:22
Postat av: Elin

Hanna jag hade gärna gjort det samma. Men vill du veta sanningen? Jag och samuel gjorde extra så att vi kuna fika oss mätta..

2011-03-22 @ 22:13:15
URL: http://eelinmagnusson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0